Till dig igen.

Publicerat: 2011-07-22 Kl: 14:04:17 | I kategori: Allmänt

Så du går alltså runt och pratar och frågar om mig? Kul att jag är så pass intressant för dig, för du känner väl ändå inte mig? Annars har du väl ett namn? ;)
Jag är ju inte anställd som personal på avd 45 på så sätt att jag ingår i deras schema. Utan jag är vik usk på natten.

Så det är inte många som träffar mig? ;)

Kommentarer
Postat av: Emma J

Jag har ett namn Emma Johansson fortfarande som jag skriver när jag kommenterar, har ingen blogg men mail adress om du vill ha?!:) SÅ intresserad är jag inte men personen själv jobbar natt så därför var de lite roligt att du ljugit ihop en historia:) haha. Jag vill inte namnge henne pga olika anledningar men hon bör ju ha träffat dig tycker man när hon jobbar 100% men kanske ni "gått om" varandra vilket inte är troligt.



Även fast man sommar vikarierar ingår man givetvis på schemat, det är ett ju sommarjobb/sommar vik. Jobbar själv på sjukhuset så jag bör ju veta. Haha så det är bara strunt prat. Vem försöker du lura? (som du själv skrev) he he he

2011-07-22 @ 14:33:39
Postat av: Erika

Har ramlat in på din blogg några gånger, superfin blogg verkligen! Blir dock aningens brydd över en del personer som kommenterar och verkar vilja veta allt om dig och tror sig veta allt om dig med. Stalkers? :P Keep up the good Work Anna, är impad över hur stark du är! Kram/Erika

2011-07-22 @ 15:50:11
URL: http://www.erkis.bloggplatsen.se
Postat av: Ann- Sofie



Jobbar du verkligen något på Neonatal?? Du skriver aldrig om jobbet längre.... Jag är också utbildad usk och skulle behöva jobba extra :) skulle dock aldrig klara av ditt schema som du hade i juni... det skulle vara för svårt för mig att vara ifrån barnen i över en vecka =/ Förstår att det är en speciell familjesituation ni befinner er i. Har ni barnen varanan vecka? Är nyfiken då jag är i en liknande situation med mitt X.... Utifrån bloggens sida så är ditt liv väldigt trassligt! Hoppas allt löser sig för dig/er... hare gott// Ann-Sofie

2011-07-22 @ 22:26:47
Postat av: Anonym

Men godkänn alla kommentarer då?!:S

2011-07-23 @ 16:55:50
Postat av: Sara

Varför bryr du dig så mycket Anna?? Låt folk fråga, vad är problemet?

2011-07-23 @ 20:55:31
Postat av: Camilla

Ja det verkar jättetroligt att Anna ska ha hittat på att hon fått ett sommarvik, tar bilder på sig själv i jobbkläder och skriver inlägg om hur hon inte kan vara med sina barn när hon jobbar osv. Varför i ALL världens namn skulle hon göra det? Skulle hon alltså ha hittat på sitt sommarvik för att vadå, impa på omvärlden? Och går ständigt igenom denna process att lura folk på såväl blogg som Facebook och alla hon känner eller vadå? Herreguuuuuuud! Vilka jävla haters det finns som kommenterar denna blogg, kritik och skit hit och dit. Ärligt talat. Lägg ner, för det börjar bli tröttsamt.

2011-07-24 @ 01:34:22
Postat av: mli

Haha, älskar Camillas svar!



Jag blir alltid lika förvånad över att folk har så lite att göra på dagarna så att dem måste sitta och kommentera folks bloggar med dumma kommentarer. Det verkar som om hela deras liv kretsar runt just detta.



Men det är precis som när man var yngre, om man låter dem hålla på och inte visar att man tar åt sig så brukar dem ge upp till slut. Dom triggas ju av att du svarar och skriver speciella inlägg just till dem, dom älskar sånt! Det vet både du och jag sedan förr hur man provocerar fram bråk. Så skit i dem, dom är inte värda att slösa energi på.



Tänk att folk tror att dem vet så mycket...



Bautakram!

2011-07-25 @ 10:01:18
URL: http://mlish.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback